top of page

Optimer jobsøgningen

Mentorteamet tilbyder workshop om ansøgningen som baner vejen for jobsamtalen, samt coaching hvori ansættelsessamtalen kan øves. Tilbuddet er gældende for ledige der er tilknyttet jobcentre og A-kasser. Gennem vores forløb får flere ledige reel mulighed for job. Før forløbene vil der være et formøde med Jobcenteret/A-kassen, hvor behov afklares.

 

Workshoppen og coaching, er med til at skabe tryghed for den ledige i en jobsamtale situation. Alle forløb varetages af konsulenter der har erfaring med undervisning og coaching med fokus på jobskabelse. 

Workshop - 2 dage á 3 timers varighed

 

I workshoppen vil deltagerne udarbejde både ansøgning og CV, vi kommer til at arbejde med:

* Opskriften på den gode ansøgning, samt at kunne identificere egne primære og sekundære kompetencer, og sætte dem i spil overfor en virksomhed

* Aktuelle stillingsopslag og går i dybden med virksomhedernes begreber i stillingsannoncen

* At udfærdige ansøgninger som sendes til arbejdspladser

 

Mellem de to Workshops går der 3-8 uger, så der er mulighed for at deltagerene kan finde nye stillingsopslag og søge disse undervejs i forløbet.

Individuel coaching

I den individuelle coaching arbejder vi med ansættelsessamtale træning. Der er mulighed for igen, at gennemarbejde den lediges ansøgning, og arbejde med passende strategier for jobsamtalen. Den individuelle coaching har to målgrupper:

* Ledige som har sendt ansøgninger men ikke er blevet indkaldt til samtale.  

* Ledige der har været indkaldt til samtale på baggrund af deres ansøgning, men ikke fik jobbet.

 

Workshoppen og den individuelle coaching kan med fordel kombineres og sammensættes med andre tilbud.

 

bottom of page