top of page

NADa

Mentorteamet tilbyder NADA behandling, som er 5 nåle der placeres i hvert øre. NADA bør ikke betragtes som øreakupunktur i almindelig forstand, da man i almindelig øreakupunktur kan bruge mange flere nåle og derved behandler flere områder af kroppen.

 

NADA kan ses som en metode, der hjælper med at stabilisere organismen såvel fysisk som psykisk.

 

NADA kan bruges til at stabilisere krop og sind, så du fx kan få hjælp til:

 

* Bedre stress-håndtering

* Emotionel håndtering fx vrede og angst

* Søvnproblemer

* Rastløshed

NADA kan også bruges som supplement til abstinesbehandling, men det anbefales klart at NADA ikke står alene i denne sammenhæng. NADA bør anvendes sammen med anden behandling, fx medicinsk og terapeutisk behandling.

 

Når du får NADA placeres 5 nåle i de samme punter på hvert øre og som udgangspunkt skal du sidde/ligge med dem i 45 min, i rolige omgivelser, dog anbefales op til en time ved brug af visse medicin præparater.

 

Målet med NADA er, at du opnår bedre fysisk og psykisk kontakt til dig selv og dine egne ressourcer.

 

NADA er tænkt som støtte i et psyko-socialt recovery-forløb som regel af længere varighed. NADA kan dog også anvendes til lindring her og nu ved f.eks. akut stress, abstinenser, angst eller søvnproblemer.

 

Vi tilbyder NADA som del af individuel søvncoach forløb, du kan få NADA i eget hjem såfremt du bor i nærheden af Roskilde. Vi tilbyder også NADA til patienter i psykiatrien. 

bottom of page